Agost

Projecten

Gazometersite

Gazometersite

De stad Sint-Truiden engageert zich een bouwproject te realiseren op de Gazometersite, dat voldoet aan de regelgeving, vastgesteld in het RUP 'Nieuw Stationskwartier'. Gelijklopend wordt de site door de OVAM gesaneerd.

Meer info

Rijschoolstraat

Rijschoolstraat

De ontwikkeling van de hoek Stationsstraat - Leopold-II-Straat - Rijschoolstraat, inclusief de stadsfeestzaal ‘Manège’, werd omgedoopt tot het ‘project Rijschoolstraat’. Over afzienbare tijd zal de feestzaal buiten gebruik worden gezet en een nieuwe bestemming dringt zich op.

Meer info

Sporthal Veemarkt

Sporthal Veemarkt

Op 21 februari 2011 gaf de Gemeenteraad van de stad Sint-Truiden het AGOST de opdracht een multifunctionele sporthal op de parking van de Veemarkt te bouwen.

Meer info

Rochendaal

Rochendaal

Het voormalig militair domein Bevingen, een domein van ca. 17 ha, wordt ontwikkeld tot woon- en parkgebied met kasteel en vijvers. Het project werd eind vorig jaar ingediend bij Limburg Sterk Merk. Met succes want er is een projectsubsidie van 325.000,-€ toegekend voor oa. het opmaken van een masterplanstudie van deze site.

Meer info

Project Evenementenplein Brustem

Project Evenementenplein Brustem

Op 21 november 2011 gaf de Gemeenteraad van Sint-Truiden het AGOST de opdracht de terreinen op het voormalig militair domein in Brustem te verwerven ter realisatie van het evenementenplein Brustem.

Meer info